Boing Boing

Teater Traska presenterar stolt årets nyårsfars!            

boing

Boeing, Boeing av Marc Camoletti

Premiär 31 December, Nyårsafton KL 16:00

Övriga föreställningar: 5,6,12,13,14,20,21,26,27,28 januari

Vardagar 19:00 & helger 16:00

Kulturhuset i Åtvidaberg

Biljetter: Sportringen 0120-24880.

Biljetter kan också bokas på 0734/239651

Regissör: Magnus Jönsson

Producent: Pia O Tember

Medverkande: Magnus Jönsson, Niklas Leander, Kerstin Brindmark, Erika Milton Rehn, Camilla Smedberg & Anna Hellgren.

Den produktive fransmannen Marc Camolettis största succe ”Boeing Boeing”hade premiär på Apollo Theatre i London 1962 och har sedan dess med framgång spelats nästan överallt i världen, även i Sverige. 1965 filmades farsen också, med Tony Curtis och Jerry Lewis. ’

Handlingen utspelar sig hos Bosse som  är förlovad med tre förföriska flygvärdinnor, anställda vid olika flygbolag. Eftersom de unga damerna har olika arbetstider, kan Bosse hålla igång samtliga förhållanden med, men ibland något ovillig hjälp av sitt hembiträde Elsa. Naturligtvis strular det hela till sig när plötsligt såväl avgångs- som ankomsttider ändras. Det blir trassligt värre och Bosse ber sin gamle skolkamrat Robert, som kommit på oväntat besök, om hjälp. Robert tar ut svängarna ordentligt och blir inblandad i röran med de tre förföriska flygvärdinnorna som flyger, far, dyker upp och ner, när man minst anar det.

Bosse: Magnus Jönsson                                      Hembiträdet Elsa: Kerstin Brindmark

Robert: Niklas Leander                                        Flygvärdinnan Jacqueline: Erika Milton Rehn

Flygvärdinnan Jane: Camilla Smedberg          Flygvärdinnan Jutta: Anna Hellgren

 

Kontaktperson : Pia O Tember 0734/239651

Det finns hiss och är handikappvänligt. Meddela gärna om ni kommer med rullstol eller behöver sitta på en speciell plats på grund av handikapp, så ordnar vi det.  Tag kontakt med Pia på 0734/239651 eller via mail pia.tember@atvidaberg.se

 boing-affisch